Home / archiefcentraal / kampioenen sv dalfsen f2 op de platte wagen

kampioenen sv dalfsen f2 op de platte wagen

Met een knappe 1-0 overwinning op Hoonhorst F1 hebben de voetballers van SV Dalfsen F2 zaterdag de beker gepakt in de zaal. Daarmee gaven de jongens het gedroomde vervolg aan de kampioenstitel die zij in de najaarscompetitie op het veld al binnenhaalden.

Ook zaterdag blonken de spelers van SV Dalfsen vooral uit in samenspel. Keeper Hugo Kolkman hield zijn hoofd koel toen Hoonhorst dichtbij leek te komen, terwijl de veldspelers gezamenlijk voor het broodnodige puntje zorgden. Na afloop kwam sponsor De Kleine Kornuiten direct met een platte wagen naar de kantine en reed de jongens als ware kampioenen door het dorp.

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.