Home / archiefcentraal / kampeerdagen bij bravo vrouwwagenwereld

kampeerdagen bij bravo vrouwwagenwereld

De grote showroom van Bravo Vouwwagenwereld in Ommen vormt van 24 tot en met 26 januari weer het decor voor de jaarlijkse Ommer Kampeerdagen. Deze gemoedelijke, regionale kampeerbeurs wordt voor de zesde keer gehouden en wint ieder jaar aan populariteit. Het evenement met recreatie-ondernemers in de omgeving wordt opnieuw gehouden bij Bravo Vouwwagenwereld.

De organisatoren Robin en Jolanda Brakel zijn er heel duidelijk in: “Je kunt je natuurlijk presenteren op grote (en dure) landelijke beurzen, maar in onze showroom hebben we ruimte genoeg om de mogelijkheden van alle deelnemers te presenteren. Dat is gemoedelijk, laagdrempelig en bovendien is de toegang gratis. We merken dat veel bezoekers deze presentaties en demonstraties aantrekkelijk en gezellig vinden. De meeste deelnemers zitten middenin ons geweldige recreatiegebied met ongekende mogelijkheden. We kunnen nu al beloven dat er tijdens de zesde Ommer Kampeerdagen weer veel te genieten valt”.

Genieten

Wat de deelnemers allemaal gaan presenteren, blijft nog even een verrassing. Bravo wil alvast wel een tipje van de sluier oplichten van wat bezoekers zoal kunnen verwachten op de Ommer Kampeerdagen. Vouwwagenliefhebbers kunnen genieten van de meest uiteenlopende modellen in nieuwe en gebruikte tenttrailers. Zo is er bijvoorbeeld een primeur: de introductie van 3Dog camping tenttrailers. Dat zijn avontuurlijke vouwwagens met tien jaar garantie. Daarnaast kunnen bezoekers kennis maken met diverse, uiteenlopende campings uit de omgeving van het mooie Vechtdal. Ook zijn er onder andere demonstraties op de Cobb barbeque door een professionele kok. Bovendien kun je zelf ervaren hoe gemakkelijk je met een kleine auto een vouwwagen kunt trekken.

Het evenement is afgestemd op de hele familie. Er is een gezellig terras ingericht. Voor de kinderen is er een echte bioscoop en een schminkartiest. Er is een ruime, gratis parkeergelegenheid. Ook koffie, thee en diverse lekkernijen zijn gratis. Je bent op vrijdag en zaterdag welkom van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Je vindt Bravo Vouwwagenwereld aan de Haarsweg 87-89 in Ommen. Het programma van de beurs vind je op www.bravovouwwagenwereld.nl, de toegang is gratis.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.