jong muzikaal trio naar landgoedcentrum

Het Brackman Trio treedt op zondag 26 januari op in het landgoedcentrum van Vilsteren. De drie jonge, talentvolle musici spelen pianoconcerten van Beethoven en Mendelssohn. Het concert begint om 14.30 uur en de toegang bedraagt 10 euro. Jongeren tot en met 18 jaar mogen gratis naar binnen.

Het Brackman Trio is opgericht in 2009 en bestaat uit Tim en Anne Brackman (viool en piano) en Jonathan van IJzerlooij (cello). Ze hebben gemeen dat ze op zeer jonge leeftijd met muziek zijn begonnen. Door het volgen van lessen en masterclasses en veel samenspelen onder andere op festivals, hebben ze zich ontwikkeld tot een bijzonder muzikaal trio dat regelmatig in de prijzen valt. Zo wonnen zij in 2011 zowel de juryprijs als de publieksprijs bij het Entrée Kamermuziek Concours in de Kleine Zaal van het Concertgebouw in Amsterdam.

In datzelfde jaar maakten zij op uitnodiging van de Nederlandse ambassade een succesvolle tournee door Zwitserland. Inmiddels studeren zij aan conservatoria in Den Haag en in Amsterdam en hebben zij al twee cd’s op hun naam staan. Behalve in kamermuziekverband, treden ze ook regelmatig als solist op en spelen mee met gerenommeerde orkesten en ensembles. In het sfeervolle landgoedcentrum van Vilsteren zullen zij achtereenvolgens het pianotrio op. 1 nr. 2 in G van Ludwig van Beethoven (1770-1827) en het pianotrio op. 49 in d van Felix Mendelssohn (1809-1847) gaan uitvoeren.

Dit concert maakt deel uit van de serie Landgoedconcerten Vilsteren. Het landgoedcentrum aan de Vilsterse Allee 1d in Vilsteren, is vanaf 14.00 uur geopend. Na afloop van het concert is er een gezellige nazit met een drankje bij het knapperende haardvuur. Omdat het landgoedcentrum maar een beperkt aantal zitplaatsen heeft, is aanmelden voor dit concert verplicht. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar muzieklandgoedvilsteren@hotmail.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.