Home / archiefcentraal / inloopuurtje lokale partij ommen in stegeren

inloopuurtje lokale partij ommen in stegeren

De Lokale Partij Ommen houdt op dinsdagavond 4 februari van 19.30 tot 20.30 uur een inloopuurtje voor alle inwoners van de gemeente Ommen die vragen, opmerkingen of suggesties hebben aangaande de Ommer politiek of de verkiezingen. Dit geldt zowel voor individuele burgers als groeperingen.

Deze bijeenkomst zal gehouden worden in Restaurant ‘De Bootsman’ aan de Coevorderweg 19 in Stegeren. Iedereen is daar van harte welkom en met name de inwoners uit Arriën, Stegeren, Junne en Ommerkanaal en omgeving.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.