Home / archiefcentraal / ingezonden n340 tachtig is prachtig

ingezonden n340 tachtig is prachtig

Een adequate opwaardering van de N340 met minder ruimtebeslag en een besparing van circa 50 procent op de kosten, ten opzichte van de Combinatievariant.

Van meet af aan heeft de stichting met meer dan duizend sympathisanten zich ingezet voor het oplossen van de knelpunten op de N340, handhaving van 80 km/u, veiligheid en leefbaarheid.

Onze visie was relevant in de afgelopen jaren en is dat nu des te meer. De opwaardering van de N340 kan best een maatje kleiner. De onderbouwing daarvoor komt niet alleen vanuit de noodzaak tot financiële besparingen. Ook het voortschrijdend inzicht met betrekking tot verkeersprognoses leidt tot de conclusie, dat de N340 minder rigoureus aangepakt hoeft te worden. Er komt veel minder verkeer dan eerder was voorzien.

De ommezwaai van Provinciale Staten is opmerkelijk, ondertussen verkeren velen in grote onzekerheid. Stichting Duurzaam door het Vechtdal heeft het provinciebestuur om daadkracht en duidelijkheid gevraagd, waarbij reeds gemaakte afspraken met aanwonenden gebillijkt worden.

Meer informatie: www.duurzaamvechtdal.nl

Lees ook

College B&W bezoekt Lemelerveld

LEMELERVELD – Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen bezoeken op 11 februari Zaal Reimink …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.