heerkes en jansen blijven bij regioteam

Ondanks hun werk bij respectievelijk FC Twente en het Chinese Jiangsu Sainty blijven de coaches Michel Jansen en Gert Heerkes nauw betrokken bij het Regioteam Gemeente Hardenberg. Dat maakte Johan Gaasbeek, de teammanager van het Regioteam, bekend.

De wedstrijd van het Regioteam wordt in 2014 georganiseerd door de voetbalvereniging Bergentheim. ‘Het kan zijn dan beide coaches bij die wedstrijd van het Regioteam aanwezig zijn, maar het kan ook zijn dat er op dat moment maar één beschikbaar is. Wij proberen zodanig te plannen dat beide coaches aanwezig kunnen zijn’, zegt Gaasbeek. Beide trainers en Gaasbeek hebben wel afgesproken dat er een coach zal worden toegevoegd. Dit in verband met de eventuele afwezigheid van één van de twee coaches.

Gert Heerkes is op 8 december 2013 begonnen bij Jiangsu Sainty uit Nanjing. Bij die club is hij aangesteld als assistent trainer van hoofdtrainer Gao Hongbo (oud bondscoach van China). De club speelt in het Olympisch sportcentrum van Nanjing (capaciteit 63.000 toeschouwers), daar waar in augustus van dit jaar de jeugd Olympische spelen worden gehouden.

Heerkes: ‘Op 11 december zijn wij met de selectie naar Kunming vertrokken voor het eerste trainingskamp. Het tweede trainingskamp is in Guangzhou, waar wij van 5 tot en met 29 januari zullen verblijven. Daarna volgt in februari nog een trainingskamp in Japan’.

De Chinese competitie begint op 8 maart en eindigt uiterlijk op 15 november. ‘Doelstelling van mijn club is een plek bij de eerste zes, waarna de volgende twee seizoenen de top drie moet worden bestormd’, aldus Heerkes. In de selectie van zijn nieuwe club zitten drie Chinese internationals en de club heeft vier buitenlanders onder contract, t.w. Eleilson (Brazilië), de Roemeen Danalache, Damjanovic uit Montenegro en Antar uit Libanon. ‘De komende periode zal nog een Aziatische verdediger worden aangetrokken’, besluit Heerkes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.