halve finale wraak van salland in ommen

De halve finale van de regionale muziekwedstrijd De Wraak van Salland vindt plaats op 4 april in the Breakaway in Ommen. Ook Dalfsen wordt aangedaan door de muzikale kroegentocht. Op 15 maart staat één van de voorrondes op het programma. Op het podium staan deze avond Package Deal! (Dalfsen), All the Wild Horses (Zwolle), Litter (Ommen/Zwolle) en Delgado Graze (Ommen/Dalfsen) op het podium in Het Oude Stadion.

De bands die meedoen aan De Wraak van Salland staan, verdeeld over zes avonden, in diverse kroegen in Vechtdal en Salland. Elke zaterdagavond gaat de band met de meeste publieksstemmen door naar de halve finale. In de week na het optreden kan het publiek ook nog eens online stemmen. De ‘winnaar’ van deze online stemronde gaat eveneens door naar de halve finale.

Na de voorronden zijn er drie halve finales, waaronder één in Ommen. Tijdens deze halve finales is er een professionele jury aanwezig die bepaalt welke band er doorgaat naar de finale, op vrijdag 11 april in De Leeren Lampe in Raalte. Daarnaast maakt één band kans op een wildcard voor de finale. Deze wildcard gaat naar de band die online de meeste stemmen krijgt.

Sponsoren

De organisatie van ‘de Wraak van Salland’ is op zoek naar sponsoren die het leuk vinden een prijzenpakket samen te stellen voor de winnaars van de voorrondes en halve finales. Iedere ondernemers kan een bijdrage leveren aan de succesvolle bandwedstrijd ‘de Wraak van Salland.‘

Heb je bijvoorbeeld een bloemenwinkel en wil je een mooi boeket schenken? Een meubelmaker die muzikanten in de uitzet wil sponsoren? Een fietsenwinkel die een bandenplakset beschikbaar wil stellen? De organisatie vindt alles leuk.

Als tegenprestatie wordt je bedrijf op de website van ‘de Wraak van Salland’ meegenomen en maak je uiteraard een band ontzettend blij met je persoonlijke prijzenpakket. Heb je een goed idee, wil je helpen? Mail dan naar: info@dewraakvansalland.nl

Programma

Zaterdag 1 februari, De Gouverneur (Raalte)

Fresh (Raalte), the Muncks (Raalte/Zwolle), the Hozz (Tuk/Steenwijk) en Midnight Motel (Almelo/Haarle)

Zaterdag 8 februari, De Oranjerie (Wijhe)

the Patents (Wijhe/Zwolle), Impuls (Olst/Wesepe), The Great Boo (Deventer) en the Shelters (Deventer)

Zaterdag 15 februari, De Herxer Marke (Herxen)

Watt Ever (Wijhe), Aspen Gems (Zwolle), Jurassic Park (Hasselt/Nieuwleusen) en Premium (Heino)

Zaterdag 22 februari, Café Budde(Nijverdal)

Enclosure (Nijverdal), Wilbert Heijkoop (Hardenberg), We All Kissed Beth Cooper (Hellendoorn/Nijverdal) en Sense of Urgency (Nijverdal)

Zaterdag 8 maart, Café Vosman (Nieuw-Heeten)

Red Lips (Lemele), Radio Days (Holten), Tumblers Edge (Steenwijk) en Merce (Lettele)

Zaterdag 15 maart, Het Oude Station (Dalfsen)

Package Deal! (Dalfsen), All the Wild Horses (Zwolle), Litter (Ommen/Zwolle) en Delgado Graze (Ommen/Dalfsen)

Zaterdag 22 maart, Café de Schoenmaker (Luttenberg) – HALVE FINALE

Winnaar de Oranjerie, winnaar de Gouverneur, winnaar online stemmen de Herxer Marke en winnaar online stemmen Café Vosman.

Zaterdag 29 maart, Het Wapen van Wesepe (Wesepe) – HALVE FINALE

Winnaar Café Budde, winnaar Café Vosman, winnaar online stemmen de Gouverneur en winnaar online stemmen het Oude Station

Vrijdag 4 april, the Breakaway (Ommen) – HALVE FINALE

Winnaar het Oude Station, winnaar de Herxer Marke, winnaar online stemmen Café Budde en winnaar online stemmen Café Vosman

Vrijdag 11 april, De Leeren Lampe (Raalte) – FINALE

Winnaars halve finales (3 bands) en 1 band via wildcard (online stemmen)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.