goede start toyota van leussen dames

Een wisselende teamsamenstelling zorgde voor extra druk voor de Toyota DALVO dames in het begin van het seizoen in de Eerste Klasse. Maar met elf gespeelde wedstrijden achter zich, staan de dames op een keurige vijfde plek. De uitslagen liggen echter dicht bij elkaar en dat geeft een positieve kijk op de aankomende competitie.

De dames staan onder leiding van trainer Willy Kosse en trainer/coach Johnny Kodden. Toyota van Leussen is al jarenlang de sponsor van Dames 1 en ook dit jaar heeft Van Leussen de meiden weer in nieuwe shirts gestoken. De thuiswedstrijden van de dames worden op zaterdag gespeeld in de Trefkoele.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.