gift voor make a wish van zakennet nederland

Als je klein bent en het leven nog voor je ligt, lijkt de kans dat al je wensen ooit op een dag vervuld zullen worden groot. Maar als je heel ernstig ziek bent, komt ‘later’ misschien wel nooit. Daarom vervult Make-A-Wish Nederland de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. ZakenNet Nederland opent het nieuwe zakenjaar met een donatie aan deze stichting.

Sinds de oprichting van de stichting in 1989 beleefden al meer dan 4000 ernstig zieke kinderen een fantastische wens. Zij kregen daardoor de kans en de kracht om in een tijd waarin ze vooral patiënt waren, even weer kind te zijn. Een wens kan niet gek genoeg zijn. De fantasie van het kind bepaalt de inhoud en de wensvervullers zorgen ervoor dat de wensen tot in detail worden vervuld. Dat de stichting daarvoor geld nodig heeft, is geen wonder. Maar het is een doel waaraan veel mensen graag doneren. Dat geldt in elk geval zeker voor ZakenNet Ommen.

“Dit jaar wordt ons hotel het Maka a Wish Hotel 2014”, vertelt Wim Wildeboer van Wildthout Hotel en Restaurant. “Tijdens de tweede helft van januari wordt ons hotel gerund door studenten van het Deltion College. Zij organiseren in die twee weken zoveel mogelijk acties om geld in te zamelen voor Make a Wish.”

ZakenNet Ommen die haar wekelijkse bijeenkomsten in Wildthout houdt, speelt daarop in met het uitnodigen van Make a Wish ambassadeur Erik Hulzebosch. Hij komt spreken tijdens het zakenontbijt op 23 januari en krijgt dan een cheque voor de stichting overhandigd. Na het gebruikelijke ontbijt waarbij ook de ZakenNetclubs uit Hardenberg en Vriezenveen aanwezig zijn, is er tot 10.00 uur de tijd om te netwerken en bij te praten. “We zien dit evenement echt als de De Kickoff van het nieuwe Zakelijk jaar 2014 in het Vechtdal”, vertelt Wim. “Positief, met nieuwe energie en met het netwerk om je heen. Ook niet-leden zijn welkom op deze echte CoffeeMeet met zo’n 90 ondernemers uit het Vechtdal.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.