Home / archiefcentraal / getuigen botsing op n340 gezocht

getuigen botsing op n340 gezocht

Voor een Rotterdams stel liep hun vakantie in het Vechtdal niet zo leuk af als ze gedacht hadden. Het stel reed zondag 12 januari rond 11.05 uur over de N340 richting Zwolle, toen een tegemoetkomende auto een andere auto inhaalde over de doorgetrokken streep. De bestuurster kon haar stuur nog snel omslaan, maar de tegenligger schampte de auto waardoor onder andere de spiegel er af is en er schade is ontstaan aan de zijkant van de auto.

De wegpiraat reed na het ongeluk gewoon door. De gedupeerden stopten wel en ook de auto achter hen, een witte auto, stopte om te kijken hoe het ging. Door de schrik is het stel echter de gegevens vergeten te vragen van de getuigen. Mogelijk hebben ook andere weggebruikers de inhaalactie ter hoogte van hectometerpaal 50 gezien.

Het gedupeerde stel reed in een grijs/bruine Mercedes 200, de tegemoetkomende auto die de schade veroorzaakte was een grijze Mercedes van een ouder model. Om geld terug te kunnen krijgen van de verzekering, is er een getuigenverklaring nodig. Mensen die iets gezien hebben kunnen contact opnemen met het stel via 010-4550598 of met de redactie van Vechtdal Centraal via redactie@vechtdalcentraal of 0572-364864.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.