Home / archiefcentraal / geslaagde eerste kinderbeurs dalfsen

geslaagde eerste kinderbeurs dalfsen

In KC De Overkant in Dalfsen werd donderdag de eerste editie van de Kinderbeurs een groot succes. Een groep van particuliere verkopers uit Dalfsen en omgeving probeerden op de Kinderbeurs hun tweedehands kinderkleding, speelgoed en zelfs zelfgemaakte kraamcadeautjes te verkopen. De opbrengsten waren voor de verkopers zelf, al stonden er ook enkelen voor een goed doel.

Naar schatting zijn er meer dan honderd bezoekers geweest om een kijkje te nemen en wat te kopen. Zowel verkopers als bezoekers waren enthousiast over deze Kinderbeurs en bij de meeste verkopers werden goede zaken gedaan.

Op veler verzoek heeft de organisatie, in handen van Miranda van der Vegt, besloten om op op zaterdag 1 maart de tweede editie van deze Kinderbeurs te houden. Dit gaat van 9.00 tot 12.00 uur gebeuren in KC De Overkant.

Deelnemers kunnen zich aanmelden via de mail: mirandavandervegt@home.nl. De kosten voor deelname zijn vijf euro per tafel en zijn voor de huur van de accommodatie en een kopje koffie/thee voor de deelnemers.

Bezoekers kunnen natuurlijk ook een lekker kopje koffie of thee nuttigen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.