Home / archiefcentraal / gemeenten provincie maak haast met n348

gemeenten provincie maak haast met n348

Dalfsen, Ommen en Raalte willen dat er haast wordt gemaakt bij de aanpak van N348. De gemeenten hebben gezamenlijk een brief gestuurd naar de provincie, waarin zij oproepen bij het oorspronkelijke voorstel te blijven.

De N348 moet de komende jaren flink op de schop gaan om het aantal ongevallen fors te verminderen. Vijf gelijkvloerse oversteken moeten worden vervangen door twee tunnels, alleen omwonenden van de N348 ter hoogte van Dalmsholte zijn het niet eens met het besluit. Eind vorig jaar zou er al een beslissing vallen over de doorgang van de aanpak, maar door de klachten van de omwonenden is besloten te wachten. De omwonenden willen het liefst een extra tunnel bij Dalmsholte, maar dat wordt te duur.

De provincie praat op 5 februari weer over het voorstel en dat moet duidelijk worden wat er gaat gebeuren.

Lees ook

ChristenUnie Ommen presenteert verkiezingsprogramma

OMMEN – De ChristenUnie Ommen heeft het verkiezingsprogramma ‘Samen recht doen in Ommen’ gepresenteerd. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.