Home / archiefcentraal / formido steekt dalfsen en asc62 in het nieuw

formido steekt dalfsen en asc62 in het nieuw

Het was zaterdag een drukte van jewelste bij Formido in Dalfsen. Een kleine honderd spelers van zowel SV Dalfsen als ASC’62 verzamelden zich gehuld in een nieuw trainingspak voor de ingang van de bouwmarkt. Ook de leiders van de teams en veel ouders waren aanwezig om te zien hoe het hele gezelschap op de foto ging.

Formido Dalfsen besloot enige tijd geleden beide verenigingen te sponsoren en wilde dit gelijk goed doen. De F-jeugd van ASC’62 en de D- en C-jeugd van SV Dalfsen waren de gelukkigen en werden voorzien van een mooie outfit.

Voor fotograaf Henk Meulenbelt was het nog een hele opgave om iedereen goed op de foto te krijgen, wat uiteindelijk toch lukte. Dennis Nijland van Formido Dalfsen trakteerde na afloop alle spelers op een goed gevulde goodiebag als dank voor hun aanwezigheid.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.