Home / archiefcentraal / de kardoen mag middagje gratis zwemmen

de kardoen mag middagje gratis zwemmen

Voor de klas die het meeste geld per leerling wist binnen te halen lag er een leuke prijs in het verschiet. Zwembad de Caroussel trakteert de hele klas op een middag zwemmen en die uitnodigingen zijn door Gert Witte, vrijwilliger van Serious Ommen, uitgereikt.

Sara en Ingeborg weten het niet meer precies, “maar het waren heel veel flessen, we denken wel driehonderd!” Bart, Kasper en Kaj hebben zich tot ware cupcake-bakkers ontwikkeld. “En daarmee hebben we zeker zesenveertig euro verdiend”, zegt Kaj.

Dat het doel leeft onder de kinderen blijkt wel als Gert Witte wat vertelt over het Vechtgenotenhuis en er diverse vingers de lucht in gaan van kinderen die willen vertellen dat ze ook al eens mee zijn geweest met bijvoorbeeld de Vechtgenotenrit zoals Esther en Samara.

De Kardoen had al een heel draaiboek klaarliggen met een heuse carwash, sponsor-danswedstrijd en nog veel meer. “Dat verklaart de enorme opbrengst van 2.571 euro”, zegt juf Marielle. “Hiervan is de helft naar Serious Request gegaan en de andere helft naar het glazen huis in Ommen.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.