Home / archiefcentraal / cu dubbelrol voor wethouder goldsteen

cu dubbelrol voor wethouder goldsteen

“In Hart van Nederland lichtte wethouder Goldsteen het besluit van de raad toe om de zuidkant te kappen. En Marc Boiten maakte duidelijk dat hij dit geen goed besluit vond. Dat wethouder Goldsteen dit zo deed is correct en professioneel. Daar is hij wethouder voor. Maar omdat hij wethouder van de ChristenUnie is, kan de indruk ontstaan dat het door Goldsteen verwoorde standpunt ook het standpunt van de ChristenUnie is. Maar dat is zeker niet het geval.”

De ChristenUnie heeft volgens Nijkamp bij de behandeling van dit onderwerp in de raad nadrukkelijk een andere oplossing voorgesteld. “Wat de fractie van de ChristenUnie betreft blijven de bomen staan en maken we dit jaar nog een aantal goede passeerstroken. Door passeerbaarheid te verbeteren ontstaat een betere doorstroming en blijft het veilig. De huidige laanstructuur blijft dan bestaan.”

Nijkamp: “Aanvullend willen we een lange termijnplan ontwikkelen, want de karakteristieke eiken op Rechteren hebben niet het eeuwige leven. De meeste bomen kunnen echt nog wel een generatie meegaan. Wethouder Goldsteen heeft ook nog een andere rol; hij is lijstduwer van de ChristenUnie.”

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.