Home / archiefcentraal / column vov goede voornemens

column vov goede voornemens

De kerstboom is weer verbannen uit de woonkamer, we kunnen geen oliebol meer zien en in de straten liggen nog wat vuurwerkresten. Oud en nieuw is bij uitstek een gelegenheid om terug te blikken op het afgelopen jaar. Wat is geweest wordt als afgedaan beschouwd en we richten onze blik weer met frisse moed op de toekomst. Met het aanbreken van een nieuw jaar komen ook vaak de goede voornemens: stoppen met roken, wat meer lichaamsbeweging, op zoek naar een nieuwe uitdaging, wat meer tijd voor het gezin en noem maar op.

Uiteraard heeft de VOV ook goede voornemens. U hebt ongetwijfeld al één van onze spandoeken gezien met daarop de tekst “Tijd voor andere politiek”. En daar is meteen één van onze goede voornemens. Maar… wat willen we dan precies anders? Wij willen een eerlijkere, meer vooruitstrevende en meer open politiek in Ommen. Wij willen dat inwoners, ondernemers, recreanten en andere belanghebbenden meer betrokken worden bij de toekomst van Ommen. Wij willen weten wat er bij u leeft en constructief de toekomst ingaan met heldere doelen en wensen. Eerst nadenken en dan pas doen: weloverwogen keuzes maken.

Wij willen van het gezellige Ommen een nog gezelliger Ommen maken. Een stad waarin het voor u prettig wonen is, waar we aandacht voor elkaar hebben en waar u gehoord wordt. We willen een eerlijke verdeling van de lasten en meer de vinger aan de pols houden als er grote uitgaven moeten worden gedaan. Maar Ommen moet ook een stad worden waar mensen van buitenaf graag komen met een aantrekkelijk winkelaanbod en met afwisselende en vernieuwende activiteiten. Een stad waar ook recreanten welkom zijn en een stad met een gezond ondernemersklimaat.

Uiteraard hebben wij nog véél meer goede voornemens. In ons partijprogramma, welke op onze website (www.vov-ommen.nl) te downloaden is, kunt u hier alles over lezen! Onlangs is ook de kandidatenlijst voor de verkiezingen in maart vastgesteld; het is een diverse lijst geworden met gedreven mensen waarvan een aantal reeds jaren politieke ervaring hebben. Ook hebben zich een aantal enthousiaste nieuwelingen kandidaat gesteld die staan te popelen uw belangen te behartigen in de gemeenteraad. De lijst is mooie mix geworden van jong, oud, mannen en vrouwen. Allemaal met hun eigen achtergrond, ervaring en kennis maar allen met een passie voor Ommen en met een gezamenlijke wens: door andere politiek een beter Ommen realiseren.

Voor nu wenst de VOV u een fantastisch nieuw jaar toe met volop kansen om uw goede voornemens waar te maken. Wij gaan er in ieder geval voor de volle 100% voor!

Laura en Ronald Veen, twee enthousiaste VOV-leden

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 25 oktober houdt D66 Ommen weer een inloopspreekuur in de Carrousel, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.