cdaer van hijum wil aanpak n340

Het Overijsselse CDA-Kamerlid Eddy van Hijum hoopt dat de VVD in Overijssel terugkomt op haar standpunt om te bezuinigen op de N340 en de N377. Van Hijum bezocht afgelopen vrijdag samen met diverse partijgenoten ondernemers in Hardenberg. “Ik ben geschrokken van de zorg en onvrede die leeft over de bereikbaarheid van het Vechtdal”, stelt het Kamerlid. “Verbetering van de regionale infrastructuur is echt nodig om aantrekkelijk te blijven voor bedrijven”. Ook de lijsttrekkers van het CDA in Hardenberg (Douwe Prinsse) en Ommen (Annelies Bakelaar) maken zich grote zorgen over de bezuinigingen.

Van Hijum vindt dat CDA en VVD samen zouden moeten optrekken om de economie en de bereikbaarheid in de regio te verbeteren. “De verbetering van de N340/N377 stond met de N35, de N50 en de A1/A28 voor beide partijen altijd hoog op de politieke agenda. De voorgenomen bezuiniging gaat ten koste van de doorstroming en de leefbaarheid. Ik hoop oprecht dat de VVD in Overijssel bijdraait.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.