bruisende feestavond usv

USV vierde afgelopen zaterdag haar 84e verjaardag in ’t Witte Peerd in Nieuwleusen. Dit keer had de evenementencommissie van de vereniging het thema “Goud van Oud” aan de avond meegegeven. Veel bezoekers hadden zich in prachtige gouden outfits uitgedost. De markante sterrenkundige en toekomstvoorspeller Chriet Titulaer, alias Jan Hamers, trad op als gastheer en bracht de sfeer er uitstekend in.

De playbackshow werd op imposante wijze gewonnen door DJ Rolo in de disco met een flitsende discomix-act. Verrassende tweede werden de Golden Girls die Wannabe van de Spice Girls opvoerden. De 3HS pakten tenslotte de eervolle derde prijs met het nummer Dynamite van Mud.

Na de playbackshow werd er in de bovenzaal van het partycentrum met ondersteuning van de coverband 4Cast gedanst en in de benedenzaal zorgde PowerForce voor de muzikale invulling. De zangers Frank en Marco van Feestlift verhoogden de feestvreugde nog eens extra met een spetterend optreden. Tot in de kleine uurtjes bleef het in de sfeervolle ambiance dan ook buitengewoon gezellig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.