Home / archiefcentraal / boiten oproep wethouder charmeoffensief

boiten oproep wethouder charmeoffensief

“Het siert de wethouder dat hij probeert te binden, maar het is natuurlijk wel bijzonder saillant dat juist hij dat doet als wethouder die namens het CDA in het college zit. Hij brengt daarmee zijn eigen raadsfractie, die in december initiatiefnemer was voor het kapplan, in een netelige positie.”

Boiten is vooral benieuwd naar het standpunt van die CDA-fractie en ook naar dat van Gemeentebelangen en de VVD. “Zij hebben toch eerst en vooral het een en ander uit te leggen aan de Dalfser bevolking. Ik ben best bereid om in te gaan op een uitnodiging om over een alternatief te praten, maar dan zal die uitnodiging toch echt van de raadsfracties moeten komen en niet van de wethouder. En laten we vooral niks overhaasten, nu het college het besluit over de financiering van het plan toch al over de verkiezingen heen heeft getild.”

Lees ook

ChristenUnie Overijssel wil provinciaal fonds voor transitie agrarische sector

REGIO – De Statenfractie van ChristenUnie Overijssel lanceert een manifest hoe de boeren te ondersteunen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.