Home / archiefcentraal / bewoners de stadshaghen veel te duur uit

bewoners de stadshaghen veel te duur uit

Bewoners van de serviceflat Residentie de Stadshaghen in Ommen zijn veel duurder uit dan zou moeten. Stichting Dienstverlening Serviceflats (SDS), de beheerder van onder andere de serviceflat in Ommen, zou veel te hoge kosten in rekening brengen en verkoop flats onder de taxatiewaarde. Dat blijkt uit onderzoek van Follow the Money, samen met dagblad Trouw en het NCRV-programma ‘Altijd Wat’.

SDS beheert in totaal ongeveer negentig serviceflats. De stichting doet de administratie, het beheer en onderhoud van de complexen. Uit het onderzoek zou blijken dat er flink in de dienstverlening wordt bezuinigd, maar dat de overgebleven diensten voor een veel te hoge prijs in rekening worden gebracht.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.