berend jan schuldink 40 jaar bij vorie vana

Berend Jan Schuldink is zaterdagavond tijdens de toneeluitvoeringen van de Beerzeveldse toneelvereniging Vorie-Vana gehuldigd voor zijn 40 jarig lidmaatschap. Aan het eind van de twee geweldige toneelavonden werd hij door regisseur en secretaris Chris Stuut in het zonnetje gezet voor zijn vele verdiensten voor de vereniging.

Maar liefst in 39 toneelstukken en 2 eenakters speelde Schuldink mee. Ook als voorzitter, wat hij al bijna 30 jaar is werd Schuldink geroemd. Namens Vorie-Vana werd hem een horloge met inscriptie aangeboden en natuurlijk ontbraken de bloemen voor zijn vrouw Jennie niet.

Vorie-Vana kan terugzien op twee zeer succesvolle toneelavonden met zeer veel publieke belangstelling. De Voorveghter was beide avonden uitverkocht en het publiek genoot van het toneelstuk Zorgboerderij De Drie Gebroeders van de schrijfster Willie van Oenen. De speelsters en spelers waren zeer tekstvast en ook de nieuwelingen Sharon Kroese die voor het eerst meedeed en Eric de Jong die 17 jaar niet meer gespeeld had deden het prima. Ook Dinie Altena en Berend Jan Schuldink deden het uitstekend als de twee bejaarden uit het zorgcentrum die op de Zorgboerderij kwamen evenals Astrid Stuut en AniekSchukkert die via de reclassering kwamen waren bijzonder goed op dreef. Met name het Amsterdamse accent van de geboren en getogen Beerzerveldse Astrid deed het goed. Rene Kamp en Bertil Ribberink waren een paar boeren waar Vorie-Vana trots op kan zijn. Jeanette Schukkert en Lianda de Boer speelden op sublieme wijze de medewerkster van een projectontwikkelaar en de tante van de drie gebroeders.

Regisseur Chris Stuut en zijn speelsters en spelers kunnen terug zien op zeer geslaagde toneelavonden en kregen van het publiek een staande ovatie.

Natuurlijk waren er voor iedereen bloemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.