Home / archiefcentraal / arend slot versterkt staf regioteam

arend slot versterkt staf regioteam

Johan Gaasbeek heeft na overleg met de coaches Michel Jansen en Gert Heerkes contact gezocht met Arend Slot omdat niet zeker is dat Jansen (hoofdcoach bij FC Twente) en Heerkes (assistent trainer bij Jiangsu Sainty in het Chinese Nanjing) altijd bij het Regioteam aanwezig kunnen zijn. ‘Maar ook als Gert en Michel wel aanwezig zijn, dan is Arend ook gewoon coach van het Regioteam’, aldus Gaasbeek. ‘Wel onder het voorbehoud dat hij dan niet op vakantie is’, voegt hij er nog aan toe. De staf van het Regioteam is erg content met de “aanstelling” van de derde coach.

In 2003 zette Arend Slot een punt achter zijn trainerscarrière. Eind jaren tachtig was hij trainer van HHC Hardenberg en vanaf 1995 tot en met het seizoen 2002-2003 trainde hij de VV Bergentheim. Met de Bergentheimers promoveerde hij naar de eerste klasse.

In het seizoen 2004-2005 werd hij nog aangesteld als interim trainer bij Bergentheim. Als voetballer haalde de vader van de voetballers Arne, Edwin en Jakko Slot het Nederlands amateurelftal.

De wedstrijd van het Regioteam wordt dit jaar georganiseerd door de voetbalvereniging Bergentheim.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.