Home / archiefcentraal / zangvereniging zingt voor hem bakt oliebollen

zangvereniging zingt voor hem bakt oliebollen

Zangvereniging ‘Zingt voor Hem’ uit Ommen gaat op 30 en 31 december oliebollen bakken en verkopen bij rijwielhandel Tonny van der Sligte aan de Van Raaltestraat 15 -17 in Ommen. Al zeven jaar lang bakken en verkopen leden van het koor oliebollen en kniepertjes, maar ook appelbeignets. De opbrengst wordt gebruikt om concerten te geven, waaraan verschillende muzikanten hun medewerking verlenen. Grote afnamen zijn mogelijk, maar moeten van tevoren besteld worden via 0523-676343 of 06-49916752.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.