Home / archiefcentraal / weekwinnaars van de eindejaarsactie

weekwinnaars van de eindejaarsactie

De tweede prijsuitreiking van de eindejaarsactie van de HVO vond zaterdag plaats bij Donna in Ommen.. Dit jaar doe je automatisch mee aan de eindejaarsactie door de stadspas te gebruiken. De prijzen dit jaar bestaan uit dinertjes bij verschillende restaurants in Ommen, feestelijke taarten en punten voor op de stadspas. Die punten kunnen gebruikt worden om aankopen mee te doen. Elke punt is 1 cent waard. De punten kunnen gebruikt worden om mee te betalen bij elke deelnemende winkel. De winkels zijn te herkennen aan het stadspaslogo op hun deur of raam.

De prijzen zijn deze week gegaan naar:

Weekprijs (Diner voor 2 bij Paping): mevr. Schuurman (Witharen) (afwezig op de foto)

10.000 stadspaspunten: mevr. Bos (Ommen)

5.000 stadspaspunten: mevr. Westerhof (Giethmen)

2.500 stadspaspunten: mevr. Oosterkamp (Ommen), mevr. Roeten (Ommen), mevr. Woertink (Ommen).

Feestelijke taart van Ten Brinke: mevr. Jansen (Arriën), dhr. Van der Graaf (Ommen), mevr. Otten (Ommen), mevr. Meijer (Ommen), mevr. Van der Veen (Witharen), mevr. Koelewijn (Ommen), mevr. Schittert (Ommen), dhr. Hoekstra (Lemele), mevr. Prins (Ommen), mevr. Kerkdijk (Ommen).

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.