vov maakt zich op voor verkiezingen

Eind november heeft Daan Geurs, de interim-bestuursvoorzitter van de Volkspartij Ommen Vooruit, deze nieuwe lokale partij officieel ingeschreven voor deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 bij de gemeente Ommen. Hiermee is de deelname van deze nieuwe partij aan de gemeenteraadsverkiezingen een feit geworden.

De laatste weken hebben enkele leden geschreven aan het verkiezingsprogramma. Er ligt nu een conceptversie die in eerste instantie intern in een vaste overleggroep van de VOV is besproken. Na dit overleg worden op dit moment de laatste aanpassingen doorgevoerd waarna het verkiezingsprogramma in de eerste ledenvergadering van de VOV wordt voorgelegd aan de leden. Deze eerste ledenvergadering zal eind december kunnen plaatsvinden. Hierover zullen de leden binnenkort worden geïnformeerd.

De Volkspartij Ommen Vooruit bestaat nu iets meer dan 2 maanden, maar met de gemeenteraadsverkiezingen in zicht vindt de partij het belangrijk om goed bekend te raken onder de inwoners van de gemeente Ommen . Daarom heeft de VOV een volgende stap gezet om de naamsbekendheid te vergroten. De VOV vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Ommen van hun bestaan afweten en wil de inwoners ook graag laten weten wat de reden van de oprichting van de partij is en natuurlijk ook waar de partij voor staat. De VOV was daarom op 3 december met een aantal leden aanwezig op de weekmarkt in Ommen.

Op deze frisse maar zonovergoten ochtend heeft de VOV aan veel geïnteresseerde bezoekers van de weekmarkt een beknopte flyer uitgereikt. Op deze flyer staan enkele van de standpunten van de partij vermeld. Deze standpunten zijn overigens ook terug te vinden op de website van de partij. Op de weekmarkt meldde zich iemand spontaan bij de partij als nieuw lid aan. Met veel inwoners zijn er vruchtbare gesprekken gevoerd en van velen kreeg de VOV steunbetuigingen op de weekmarkt. Dit was voor de nieuwe lokale partij nog maar weer eens een bevestiging dat het tijd is voor een ander en vooral ook beter politiek klimaat in de gemeente Ommen.

Om blijvend aan de naamsbekendheid te werken heeft de VOV spandoeken opgehangen op twee in het oog springende locaties in Ommen. Er staat een spandoek bij de spoorwegovergang en het tweede spandoek is opgehangen aan een bedrijfspand in de nabijheid van de rotonde aan de Balkerweg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.