vorie vana in de voorveghter

De Beerzerveldse toneelvereniging is druk met het instuderen van het nieuwe toneelstuk. Gekozen is voor het blijspel Zorgboerderij ‘De Drie Gebroeders’ van Willie van Oenen. De toneelgroep geeft zelf een korte beschrijving

‘Het gaat niet goed met het boerderijtje van de gebroeders Veldman, van alles hebben ze al geprobeerd, maar het levert niets op en daarom wil broer Albert de boel maar verkopen. Rinus en Harm denken daar heel anders over, zij zijn heel tevreden met hun boerderij en hun camping is elk jaar vol. Tante Ko is er achter gekomen dat er heel iets anders speelt bij broer Albert. Hun laatste kans is om er een zorgboerderij van te maken, dat is helemaal in! Dat gebeurt dan ook en er komen allerlei figuren over de vloer.’

Hoe het afloopt? U kunt het de komende maanden allemaal weer horen en zien. De regie is in handen van Chris Stuut en hij kan beschikken over de volgende speelsters en spelers: Astrid Stuut, Lianda de Boer, Jeanette Schukkert, Aniek Schukkert, Sharon Kroeze en Dinie Altena en de heren Bertil Ribberink, René Kamp, Eric de Jong, en Berend Jan Schuldink

De eigen uitvoeringen van Vorie-Vana zijn gepland op vrijdag 10 en zaterdag 11 januari in De Voorveghter in Hardenberg. Kaarten te bestellen aan de kassa van het theater of via 0523-280350.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.