Home / archiefcentraal / volkspartij ommen vooruit groeit gestaag

volkspartij ommen vooruit groeit gestaag

Sinds de oprichting van de nieuwe lokale partij, de Volkspartij Ommen Vooruit, in oktober dit jaar is het aantal leden de vijftig inmiddels gepasseerd. In december is de nieuwe partij begonnen met het vergroten van de naamsbekendheid door aanwezigheid op de weekmarkt en het plaatsen van enkele spandoeken. Op de website van de VOV (www.vov-ommen.nl) worden regelmatig reacties geplaatst over actuele politieke gebeurtenissen in de gemeenteraad van Ommen.

Inmiddels is het conceptverkiezingsprogramma van de VOV gereed en wordt deze maand ter goedkeuring voorgelegd aan de eerste openbare ledenvergadering van de VOV. Deze ledenvergadering wordt gehouden in de Dantezaal van de Carrousel, op 23 december om 20.00 uur. Tijdens deze ledenvergadering wordt ook de concept kandidatenlijst aan de leden ter goedkeuring voorgelegd.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.