Home / archiefcentraal / vele winnaars bij eindejaarstoernooi hands up

vele winnaars bij eindejaarstoernooi hands up

De volleybalvereniging Hands-Up uit Dalfsen organiseerde vrijdag haar jaarlijkse eindejaarstoernooi. De organisatie stuurde ons het volgende verslag hierover:

De recreatieve volleybalvereniging Hands-Up uit Dalfsen organiseerde op vrijdag 27 december haar jaarlijkse eindejaarstoernooi. Plaats van handeling was traditiegetrouw de Trefkoele waar ’s avonds in totaal 20 teams aantraden voor de sportieve strijd. Het aantal teams was iets lager dan voorgaande jaren vanwege de beperkte ruimte in de Trefkoele. Dit kon de vreugde en het spelplezier echter niet bederven. Om 19.15 werd het startschot gegeven waarna de strijd in 4 poules los barstte.

Nadat alle wedstrijden gespeeld waren, kon de stand worden opgemaakt en dat leverde 4 winnaars op. In poule A was “de Vuurpijlen” de sterkste. In de B-poule was dat het team van “Groen Flash Team”. Zij mogen volgend jaar hun kunsten vertonen in de sterke A-poule. Winnaar van de C-poule is het team van “de

Bevers/Dalvo” geworden. Daarmee verzekeren zij zich voor volgend jaar een plek in de B-poule. En in poule D was “Berkum” de sterkste en ging er met de wisselbeker vandoor.

Ook zin om te volleyballen?

Een nieuw jaar is voor velen een moment van goede voornemens. Meer bewegen en een gezondere levensstijl wordt dan vaak genoemd. Misschien is volleybal dan wel een goed idee.

Volleybalverenging Hands-Up speelt recreatief en koppelt gezelligheid aan sportiviteit. Hands-Up speelt elke maandagavond in de Trefkoele te Dalfsen.

Dus, als u uw goede voornemens in daden wilt omzetten en u bent ouder dan 21 jaar dan bent u van harte welkom om eens een keertje mee te doen. We starten altijd om 21.00 uur en gaan dan door tot 22.30 uur. Nadere informatie kunt u verkrijgen bij de Henk van Marle (0529-434778). Een mailtje sturen kan ook naar handsupdalfsen@hotmail.com.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.