Home / Algem / veel jeugdig talent bij solistenconcours lemelerveld

veel jeugdig talent bij solistenconcours lemelerveld

Evenals 3 jaar terug werd er weer een onderling Solistenconcours georganiseerd door de muziekvereniging ‘Polyhymnia’ uit Lemelerveld. Iedere blazer/slagwerker was zeer goed voorbereid. Er ging maar weinig mis tijdens de diverse optredens.

In de jury zaten Flip Jonkman voor de blazers en Herman Klein Horsman voor de slagwerkers. Opvallend hier de vorderingen na slechts 2maanden/3 maanden les. Zeer gemotiveerd bleek Evelien Gansey op Bugel. Slechts 2 maanden les en wat resulteerde in een zeer goed resultaat, aldus Flip Jonkman. Een extra pluimpje hierbij ook voor docente Alinda Mars. De ‘topper’ was Fleur Veltjen op altsaxofoon. Zij werkt toe naar het B examen. Herman Klein Horsman – een bekend slagwerk instructeur in deze regio – beoordeelde met zichtbaar veel plezier de slagwerkers.

Eigenlijk zijn het allemaal ‘toppers’, aldus de beide juryleden. Een zeer goed initiatief om een dergelijk Solistenconcours te organiseren! Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en….dat is ‘Polyhymnia’.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.