veel jeugdig talent bij solistenconcours lemelerveld

Evenals 3 jaar terug werd er weer een onderling Solistenconcours georganiseerd door de muziekvereniging ‘Polyhymnia’ uit Lemelerveld. Iedere blazer/slagwerker was zeer goed voorbereid. Er ging maar weinig mis tijdens de diverse optredens.

In de jury zaten Flip Jonkman voor de blazers en Herman Klein Horsman voor de slagwerkers. Opvallend hier de vorderingen na slechts 2maanden/3 maanden les. Zeer gemotiveerd bleek Evelien Gansey op Bugel. Slechts 2 maanden les en wat resulteerde in een zeer goed resultaat, aldus Flip Jonkman. Een extra pluimpje hierbij ook voor docente Alinda Mars. De ‘topper’ was Fleur Veltjen op altsaxofoon. Zij werkt toe naar het B examen. Herman Klein Horsman – een bekend slagwerk instructeur in deze regio – beoordeelde met zichtbaar veel plezier de slagwerkers.

Eigenlijk zijn het allemaal ‘toppers’, aldus de beide juryleden. Een zeer goed initiatief om een dergelijk Solistenconcours te organiseren! Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst en….dat is ‘Polyhymnia’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.