Home / archiefcentraal / veel aandacht voor promotiefilm

veel aandacht voor promotiefilm

Op de kerstmarkt te Ommen, afgelopen zaterdag, zijn onder grote belangstelling de eerste promotiefilmpjes van ‘De Boer als Gastheer’ vertoond. Nadat Bram de Vos, voorzitter van de werkgroep van het project, de voortgang van het project had toegelicht, startten de wethouders van Ommen en Hardenberg, Ko Scheele en Douwe Prinsse, gezamenlijk de doorlopende voorstelling,

Gedurende de middag en avond waren er veel bezoekers die kennis maakten met de veelzijdige recreatieve mogelijkheden op boerderijen in het mooie Vechtdal. Voor velen een eye-opener. De flyer en kortingsbonnen werden dan ook graag meegenomen.

Velen waagden ook een gokje naar het aantal eieren in een mand. De gelukkig winnaar van het theepot-vogelhuisje was J. Huiskes. Het juist aantal was 108 eieren.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.