Home / archiefcentraal / vechtdalse kinderopvangen overgenomen

vechtdalse kinderopvangen overgenomen

Speelwerk werd dinsdag voor de rechtbank in Zuthpen failliet verklaard. De kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, tussenschoolse opvang, peuterspeelzalen en gastouderopvang die overgenomen worden, vallen per 1 januari onder Doomijn. “Dit betekent dat wij op deze vestigingen de kinderen de veilige en vertrouwde opvang blijven bieden zoals de ouders en de kinderen gewend zijn”, laat Speelwerk weten op haar website.

Om de continuïteit voor ouders en kinderen zoveel als mogelijk te waarborgen, zullen in de meeste gevallen dezelfde pedagogisch medewerkers op de groep blijven staan. Ouders met kinderen op één van de vestigingen die worden overgenomen, ontvangen deze week per post een brief met meer concrete informatie. Ouders met kinderen op een locatie die niet door Doomijn wordt voortgezet, ontvangen nadere informatie via de curator. Maar zij kunnen ook contact opnemen met Doomijn om te bekijken of er mogelijkheden zijn op een vestiging die wel onder Doomijn gaat vallen.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.