Home / archiefcentraal / vechtdal geeft bijna 4500 euro aan ms fonds

vechtdal geeft bijna 4500 euro aan ms fonds

Tijdens de collecteweek van het Nationaal MS Fonds is in het Vechtdal bijna 4.500 euro opgehaald. In Dalfsen werd 1559 euro ingezameld, in Lemelerveld 1.561 euro en in Nieuwleusen 1.287 euro. Met het geld dat de collectanten hebben opgehaald blijft het Nationaal MS Fonds zich inzetten voor onderzoek naar MS en een betere kwaliteit van leven. Dat doet zij echter niet alleen, maar samen met patiënten, onderzoekers, artsen, donateurs en vrijwilligers. Wil je het MS Fonds bij de collecte van volgend jaar ondersteunen als collectant, neem dan contact op met Pamela Zaat via 010-5919839 of via www.nationaalmsfonds.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.