Home / archiefcentraal / unieke trailrun over de lemelerberg

unieke trailrun over de lemelerberg

Team Sukerbiet verzorgt op zaterdag 15 februari een unieke, pittige, trailrun van 25 kilometer over de Lemelerberg en Archemerberg. Uniek, want er is maar éénmalig toestemming gegeven om één van de mooiste natuurgebieden van Overijssel als decor te gebruiken voor deze trailrun.

De run is met name pittig door de vele hoogtemeters. Een bijzondere run met de vele verschillende landschappen (bos en heidevelden) en mooie vergezichten. De start en finish zijn bij het sportpark aan de Verbindingsweg in Lemelerveld, waar ook de mogelijkheid bestaat tot omkleden en douchen. Van hieruit loopt de route direct naar de Lemelerberg, waar de lopers onder andere driemaal het hoogste punt ‘beklimmen’. Zowel voor de wedstrijdloper als de recreant een echte uitdaging in een prachtige omgeving.

Aangezien de route deels over de openbare weg gaat, dienen de normale verkeersregels in acht worden genomen. En deelname is voor eigen risico. Na afloop is het gezellig napraten in de kantine van Sportpark Lemelerveld.

Inschrijving

Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro en komt geheel ten goede aan Team Sukerbiet, die geld inzamelt voor het KWF met de Alpe deHuzes in juni 2014. Opgeven kan via www.mijninschrijving.nl. De crossloop begint om 12.30 uur. Er kunnen maximaal 300 lopers meedoen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.