Home / archiefcentraal / uitslag unive sinterklaaskleurplatenwedstrijd

uitslag unive sinterklaaskleurplatenwedstrijd

Tot en met 5 december konden de Sinterklaaskleurplaten ingeleverd worden bij de Univé Verzekeringswinkels in Dalfsen, Nieuwleusen en Ommen. Er zijn stuk voor stuk prachtige creaties ingeleverd en het was dan ook ontzettend moeilijk voor Sinterklaas om een keuze te maken. Naar lang wikken en wegen is het Sinterklaas toch gelukt om te kiezen. De winnaars hebben allemaal een mooi cadeautje gekregen.

De eerste prijs werd in Dalfsen gewonnen door Charmé Brouwer (3 jaar). De tweede prijs is gegaan naar Laura Kemperman (7 jaar) en de derde prijs naar Joris Kemperman (8 jaar). De winnaars hebben allemaal een Intertoys giftcard gewonnen. Charmé Brouwer ontbreekt op de foto.

Ook in Nieuwleusen en Ommen werden de winnaars beloond met een mooie prijs. In Nieuwleusen ging Lisa Grupstra met de eerste prijs aan de haal, gevolgd door Dani Eijkenaar en Joulia van Lenthe. In Ommen ging de eerste prijs naar Jarno van der Vegte, Jari Everts werd tweede en Dorien van der Vegte kreeg de derde prijs.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.