Home / archiefcentraal / sv nieuwleusen 5 in het nieuw

sv nieuwleusen 5 in het nieuw

Het vijfde elftal van S.V. NIeuwleusen speelt sinds kort in gloednieuwe shirts. Het team kreeg de shirts aangeboden door Bos installatiebedrijf. Eigenaar van dit jonge bedrijf is Oscar Bos, tevens speler van het vijfde elftal.

Bos Installatiebedrijf is een jong en dynamisch installatiebedrijf gevestigd in Nieuwleusen. Door jarenlange ervaring heeft Bos Installatiebedrijf kennis van alle aspecten in de installatiewereld. Tevens kan Bos Installatiebedrijf de klant, daar waar nodig, ondersteunen in de ontwerpfase. www.bosinstallatiebedrijf.nl. SV Nieuwleusen is bij met deze betrokken sponsor.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.