siebenga schoenen rijdende schoenenwinkel

Op je gemak en overdekt schoenen uitkiezen, zittend passen en vloerverwarming die de voeten tijdens het passen warm houdt. En dat alles in een kraam die op de grond ligt en dus makkelijk toegankelijk is. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe verkoopkraam van Siebenga Schoenen. Vorige week werd de nieuwe kraam geopend door wethouder Lagas. “De klanten waren laaiend enthousiast. Het is eigenlijk uniek wat wij brengen”, zegt Roeland Siebenga. “We noemen ons dan ook de rijdende schoenenwinkel.”

Siebenga Schoenen is een bekend gezicht op de weekmarkt van Ommen. Al sinds 1932 staat de schoenenhandel in Ommen. In totaal biedt Siebenga 22 meter aan schoenen. De afdeling kinderschoenen wordt vanuit het dak bij de wagen aan geschoven. Op deze afdeling hangen foto’s van de kleinkinderen van Siebenga, met de tekst ‘de mooiste schoenen verkoopt opa’.

De service die Siebenga biedt is hoog. “Klanten kunnen niet alleen in de marktwinkel terecht, ze kunnen ook schoenen kopen in de winkel in Wolvega en diverse mensen kiezen er tegenwoordig voor op internet hun bestelling te doen en die in de marktkraam op te halen.” De merken die Siebenga voert variëren van Ecco, Jana en Tamaris tot de kinderschoenen Kanjers. “Goed betaalbaar en een goed product”, aldus Siebenga. “We zorgen ervoor dat we continu een nieuwe collectie hebben.” Het volledige team van Siebenga bestaat uit Roeland en Hilly Siebenga en dochter en schoonzoon Mirella en Harm, die met diverse medewerkers iedere week te vinden zijn in Hardenberg, Ommen, Staphorst Nunspeet, Olst en Urk.

Meer informatie vind je op www.siebengaschoenen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.