Home / archiefcentraal / sdg ommen wint concours

sdg ommen wint concours

Het A-slagwerkensemble van muziekvereniging Soli Deo Gloria Ommen heeft zaterdag 7 december de podiumwedstrijd voor slagwerkensembles in Etten-Leur gewonnen. Bij dit concours behaalden de Ommer slagwerkers onder leiding van dirigent Roel Jan Jongsma 95,67 punten, een eerste prijs met onderscheiding.

Het behaalde puntenaantal was voldoende voor de dagwinst. Tevens werd met dit prachtige resultaat plaatsing afgedwongen voor het Nederlands Kampioenschap dat op 8 februari 2014 wordt gehouden in theater de Nieuwe Kolk in Assen.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.