Home / archiefcentraal / prijswinnaars bibliotheek ommen

prijswinnaars bibliotheek ommen

In de Bibliotheek Ommen zijn afgelopen zaterdag de prijswinnaars van verschillende acties van de novembermaand in het zonnetje gezet. Locatiemanager Frits Gerrits Jans kon een flink aantal lezers verblijden met een boek, een cadeaubon of toegangskaarten voor culturele lezingen in de Bibliotheek. De hoofdprijs, een Biebbox ter waarde van € 100,00 ging naar de heer Spalink uit Ommen. Voor de winnaars van de woordkraker en de ballen quiz van het Open Huis, Brechje Lenferink, Sancha van Spil, Thijs de Lange, Meriam Venema en Mirthe de Lange, was er het boek ‘De vriendelijke draak’ van Ommenaar Mark Haayema of een cadeaubon van de Bibliotheek. De prijzen waren beschikbaar gesteld door Boekhandel Bruna en Bibliotheek Ommen.

De prijsuitreiking werd vooraf gegaan door een muzikale ochtend in kerstsfeer. Een veertigtal toehoorders genoot van het pianospel van de leerlingen van Muziekschool Pianoforte en van het kerstverhaal voorgelezen door Ank Kloosterman.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.