prijs voor eerste winnaars eindejaarsactie hvo

De eindejaarsactie van de Handelsvereniging Ommen is weer begonnen en afgelopen zaterdag was de eerste prijsuitreiking. De eindejaarsactie verloopt dit jaar wat anders dan anders. Er worden geen zegeltjes meer gespaard, maar je doet mee aan de actie door de stadspas te gebruiken. Uit alle mensen die de voorafgaande week hun stadspas gebruikt hebben, worden de winnaars getrokken. Hoe meer punten je die week spaart, hoe meer kans je maakt. Daarnaast spaar je natuurlijk ook voor korting, want de stadspaspunten zijn geld waard. Bij het afrekenen bij één van de aangesloten winkels, kun je namelijk ook met stadspaspunten betalen. Verschillende winkeliers geven tijdens de eindejaarsactie extra punten weg, dus je spaart deze periode ook nog eens sneller.

De winnaars van deze week hebben hun prijs in ontvangst genomen bij De Groene Marke aan de Poffert. De prijzen gingen naar: Weekprijs (diner voor 2 bij Ekkelenkamp) – mevr. Rullens (Ommen); 10.000 stadspaspunten – mevr. Boerhof (Vilsteren); 5.000 stadspaspunten – mevr. Makkinga (Ommen); 2.500 stadspaspunten – mevr. Koersen (Dalfsen), mevr. Merjenburgh (Ommen) en mevr. Oude Breuil (Ommen); feestelijke taart – mevr. Bleekemolen (Ommen), mevr. Eshuis (Ommen), mevr. Hemstede (Stegeren), mevr. Herbert (Ommen), mevr. Kleinjan (Ommen), mevr. Meinen (Ommen), mevr. Ten Have (Ommen), mevr. Regtuit (Ommen), mevr. Drost (Ommen).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.