ondernemersevent de waarde van het vechtdal

“Wij gaan iets leuks doen voor de ondernemers uit het Vechtdal”, vertelt Gert Pruim, vestigingsdirecteur bij Van Elderen accountants uit Ommen. “We constateren dat Vechtdal-ondernemers elkaar steeds beter weten te vinden. Dat is een positieve ontwikkeling. Maar het kan nog beter.”

Dinand Martens, één van de twee eigenaren van financiële dienstverlener Kompanen uit Ommen vult aan: “De eerste stap in samenwerking is dat je elkaar kunt vinden, weten wat de ander te bieden heeft. Om daar een impuls aan te geven hebben we drieduizend ingeschreven ondernemers van Ommen, Dalfsen, Nieuwleusen en Den Ham uitgenodigd om op 7 januari het nieuwe jaar samen af te trappen.” Theater Carrousel in Ommen is dan het podium voor Adjiedj Bakas. Bakas zal een inspirerend verhaal houden met als thema: ‘de crisis voorbij’.

Pruim: “Kompanen en Van Elderen hebben dit initiatief genomen om te laten zien dat je met samenwerken verder komt. Dit project was niet tot stand gekomen wanneer we het niet samen hadden gedaan. We hopen te bereiken dat ondernemers uit het Vechtdal eerst lokaal rondkijken of er bedrijven zijn die iets voor hen kunnen betekenen. Potentieel is er genoeg, maar je moet er wel oog voor hebben. Think global, act local staat op de uitnodiging. Dat menen we.”

Martens: “Kennis en kunde is van hoog niveau in het Vechtdal, toch zien we dat ondernemers vaak goederen en diensten inkopen buiten de regio. Prima natuurlijk, maar waarom zou je het ver halen wanneer het dichtbij verkrijgbaar is?”, zegt Martens. “Van Elderen en Kompanen zien voldoende ondernemersperspectief in het Vechtdal om nog jaren lokaal actief te zijn. Dat zou voor meer ondernemers mogen gelden wat ons betreft.”

Ondernemers kunnen zich aanmelden via de aanmeldkaart die in hun brievenbus is gevallen. Voor informatie kan contact opgenomen worden met Kompanen (0529-451154) of Van Elderen (0529-469600).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.