Home / archiefcentraal / ommer kampioenschap sambo en karate

ommer kampioenschap sambo en karate

Afgelopen zaterdag, 30 november, werd in sporthal De Carrousel in Ommen voor de 7e maal het Open Ommer Sambo en voor de 11e maal het Open Ommer Karate gehouden. De organisatie was in handen van Budo Promotion Ommen i.s.m. Sportcentrum Emsland.

Ruim 400 deelnemers uit Nederland, België, Duitsland en Litouwen kwamen naar Ommen om te strijden om de hoogste eer. Sportcentrum Emsland had alleen deelnemers in het sambo en zeker niet onverdienstelijk.

Derde plaatsen werden gehaald door Ilse Schepers, Ilse Vijn, Lars Brinkhuis, Bob Makkinga en Nina Zandman. Zilver was er voor Lindy Zandman, Noelle Zandman, Iwan Lubbers en Martijn Grootens. Daan Schreurs werd kampioen in zijn gewichtsklasse.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.