Home / archiefcentraal / obs de tweemaster in actie voor serious request

obs de tweemaster in actie voor serious request

Openbare Basisschool De Tweemaster heeft een actie op touw gezet om geld op te halen voor Serious Request. De school gaat flesjes met schoon ‘2master’-water verkopen met etiketten die door de leerlingen zijn versierd. De unieke flesjes worden door de leerlingen verkocht voor één euro.

De verkoop start maandag en gaat door tot en met donderdag. De leerlingen nemen geld mee naar school voor de flesjes en leveren dit in bij hun eigen juf of meester. Vrijdagochtend 13 december lopen de leerlingen en leerkrachten rond 10.30 uur naar het Glazen Huis van Nieuwleusen. Hier hopen ze een cheque aan te kunnen bieden met een prachtig bedrag erop.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.