naoberborrel voor buren in lemele

De Saxenburgh Groep nodigt de buren in Lemele uit om nader kennis met elkaar te maken tijdens een ‘naoberborrel’ op zaterdag 7 december.

Op 13 november is een deel van de bewoners van Zorgcentrum Oldenhaghen verhuisd naar Lemele. Hier verblijven ze tijdelijk in De Imminkhoeve, om terug te keren naar Ommen zodra het nieuwe Oldenhaghen gereed is.

De Saxenburgh Groep wil graag samen met de inwoners van Lemele kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Denk hierbij aan het verlenen van zorg aan huis, maaltijdvoorziening, tijdelijke opname of deelname aan welzijnsactiviteiten. Mogelijk kunnen buurtverenigingen een rol spelen bij het samen organiseren van ontspanningsactiviteiten. De kennismakingsbijeenkomst is een mooie gelegenheid om elkaars ideeën te delen.

Vakantiebaan

De Saxenburgh Groep wijst scholieren alvast op de mogelijkheid van een vakantiebaan in 2014 in Lemele voor werkzaamheden in de zorg, huishouding of activiteitenbegeleiding. Vanaf februari kunnen zij zich aanmelden op de website www.sxb.nl/ werken en leren.

“We willen graag kennis maken met de mensen in Lemele en zetten de deuren daarom open voor de buurt,” aldus teamcoördinator Henny van den Berg van de Saxenburgh Groep. “We zijn de komende jaren buren en als buren kijk je naar elkaar om.”

Belangstellenden zijn van harte welkom op 7 december van 15.30 tot 17.30 uur in De Serre van het voorhuis in De Imminkhoeve.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.