Home / archiefcentraal / molen van fakkert houdt kerstmarkt

molen van fakkert houdt kerstmarkt

Stichting Molen van Fakkert houdt op zondagmiddag 15 december van 13.00 tot 17.00 uur haar kerstmarkt in Hoonhorst. Dit jaar zal de kerstmarkt plaats vinden op het kerkplein vanwege de werkzaamheden op en rond het molenerf. Er is een variatie van standhouders; verkoop van onder andere knieperties, erwtensoep tot leuke woondecoraties.

Daarnaast zal de molen deze middag ook open zijn en kun je een kijkje komen nemen. Bij goed weer zal deze ook nog draaien. Tevens kun je op het molenerf de voortgang van de fruitbomentuin bewonderen. De fruitboomgaard en het prieeltje zijn zo goed als af en nog voor de kerstdagen wordt er hopelijk begonnen met de schuur als het weer mee zit.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.