Home / archiefcentraal / mo bros ommen halen tweeduizend euro op

mo bros ommen halen tweeduizend euro op

De leden van Team Mo Bros Ommen hebben de gehele maand november hun snor laten groeien om deel te kunnen nemen aan het wereldwijde initiatief Movember 2013. Deze groep echte kerels uit de stad Ommen hebben op deze manier aandacht gevraagd om geld op te halen voor het onderzoek naar alle mannelijke vormen van kanker (teelbal- en prostaatkanker). Het leverde uiteindelijk tweeduizend euro op.

Initiatiefnemers Bas Bosscher, Marcel Kerskes en Robin Veurink hebben de handen ineen geslagen en namen met het Mo Bros Ommen team deel aan het wereldwijde initiatief Movember. Doordat deze groep van totaal tien kerels hun snorren lieten groeien, hebben zij laten zien dat zij Movember steunen. Tijdens de laatste bijeenkomst kon naast het wegscheren van de snor bij Salon ‘De Kapper’ de eindstand worden opgemaakt. Het team heeft een bijdrage van totaal 2.000 euro kunnen overmaken aan Movember. De stichting Movember doneert haar geld gul om wereldwijde programma’s te financieren die zich inzetten voor onderzoek naar prostaat- en teelbalkanker en zo de gezondheid van de man te verbeteren.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.