Home / archiefcentraal / man 62 gepakt voor inrijden op fietsster

man 62 gepakt voor inrijden op fietsster

Een 62-jarige man uit Ommen is maandag aangehouden op verdenking van het inrijden op een fietsster (19) op het fietspad van de Coevorderweg in de buurtschap Arriën (gemeente Ommen). Dat gebeurde op vrijdagochtend 22 november.

De jonge vrouw uit Arriën fietste rond 07.40 uur over het fietspad van de Coevorderweg toen een auto plotseling vanaf het erf van een woning het fietspad opreed. Ze moest van haar fiets springen om een aanrijding te voorkomen. Later kwam ze hem opnieuw tegen op een kruispunt van de Middenweg en werd ze bijna geschept.

Via het kenteken kon de man worden opgespoord. Hij is aangehouden voor bedreiging.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.