lpo mikt op vijf zetels

LPO wil de komende gemeenteraadsverkiezingen vijf zetels halen. Tijdens de ledenvergadering van de LPO is Leo Bongers tot lijsttrekker gekozen en heeft de partij aangegeven graag verantwoordelijkheid te willen dragen. Als kandidaat wethouder is Leo Bongers naar voren geschoven.

Door de ledenvergadering is Dick Remmers uit Arriën tot nummer 2 op de kieslijst verkozen. Nummer 3 is Susan Schepers uit Ommen, nummer 4 is huidig gemeenteraadslid Anne Ringsma uit Beerzerveld en nummer 5 Gerard Hemmink uit Ommen. Jan Kroes uit Vilsteren staat op nummer 6. Verder staan de huidige gemeenteraadsleden Machteld Buter uit Ommen en Gerrit-Jan Hallink uit Lemele op respectievelijk 7 en 8.

De lijst is hiermee een combinatie van ervaring en aankomend talent uit Ommen en de diverse andere kernen. Ook de uitgangspunten voor het verkiezingsprogramma zijn vastgesteld en zullen de komende tijd uitgewerkt worden tot een kiezersvriendelijke versie.