Home / archiefcentraal / lampionen tijdens moonlight shoppen

lampionen tijdens moonlight shoppen

In overleg met Ondernemend Dalfsen heeft de Oranjevereniging er dit jaar voor gekozen om de lampionnenoptocht te organiseren tijdens het Moonlight Shoppen in Dalfsen. Deze optocht zal plaatsvinden op vrijdagavond 13 december 2013 en zal om 19.00 uur starten bij de Rooms-Katholieke kerk (aan de kant van Salland Tweewielers).

Onder begeleiding van muziek van Polyhymnia Lemelerveld zal de optocht starten in de Koestraat en vervolgens een route afleggen langs Rosengaerde en natuurlijk ook door het gezellig versierde centrum langs de kerstmarkt. De Oranjevereniging vraagt alle bewoners om die avond langs de route lampjes langs de weg te zetten om de route feestelijk te verlichten. Na afloop van de optocht krijgen alle deelnemende kinderen bij de Jumbo wat lekkers en daarna kan iedereen nog een kijkje nemen op de kerstmarkt.

In verband met de drukte in het dorp vanwege alle activiteiten willen we de deelnemers aan de lampionnenoptocht vragen om zoveel mogelijk op de fiets naar het startpunt te komen of de auto te parkeren bij het gemeentehuis. “We hopen dat er veel kinderen mee zullen lopen met deze gezellige optocht met een mooie zelfgemaakte / uitgezochte lampion.”

Route

Route: Pleijendal – Koestraat – Nieuwe Uitleg – Ankummerstraat – Pleijendal – Pastoriestraat – Bloemendalstraat – Julianastraat – Molenstraat – Prinsenstraat – Kerkplein – Wilhelminastraat

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.