Home / archiefcentraal / lagas lijsttrekker vvd ommen

lagas lijsttrekker vvd ommen

Met kandidaten uit Ommen zelf, alle kernen van de gemeente en afkomstig uit alle gelederen van de samenleving, is VVD Ommen niet alleen klaar voor de komende verkiezingen, maar vooral voor de periode daarna. Ilona Lagas is door de leden unaniem gekozen tot lijsttrekker.

Volgens voorzitter Ron Nijhof wil de partij zich de komende vier jaar nog meer focussen op de V van Volkspartij. “De VVD Ommen staat dichtbij de burger”, zegt hij. “Onze mensen weten wat er speelt en hebben veel contact met de samenleving. We hebben daarom bewust een lijst samengesteld met mensen die Ommen in haar diversiteit vertegenwoordigen. Zij hebben een brede kennis van zaken voor wat betreft de onderwerpen die de komende jaren belangrijk zijn voor de gemeente”.

Daarnaast is er ook gezocht naar een goede mix van bestuurlijke ervaring en verjonging die is gevonden met deze kandidaten”. Op nummer 2 staat Rinie Schunselaar-Henning (Vilsteren), op nummer 3 René Timmer, no. 4 Richard de Ruiter (Beerzerveld), no. 5 Esther Lukkien (Stegeren) en op nummer 6 Geert Hendriks (Lemele).

“Er is de afgelopen vier jaar veel in gang gezet en opgepakt. Dat is de verdienste van de huidige coalitie met twee wethouders boven de partijen. Wat de VVD betreft wordt deze voortgezet in de komende raadsperiode. De VVD Ommen hoopt dan ook de komende vier jaar weer een positieve bijdrage te mogen leveren aan een constructief bestuur”.

Lees ook

Inloopuurtje ChristenUnie Ommen

OMMEN – Voor de fractie van de ChristenUnie Ommen is het weer mogelijk om inloopuurtjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.