Home / archiefcentraal / laatste vlooienmarkt in diamanthal balkbrug

laatste vlooienmarkt in diamanthal balkbrug

De laatste vlooienmarkt van dit jaar in de Diamanthal Balkbrug vindt plaats op 28 december. De novembermarkt was een groot succes en ook nu verwacht de organisatie weer veel belangstelling. Het succes is mede te danken aan de aangebrachte isolatie in de kleine hal en de heldere nieuwe bodem. In het gehele complex heerst nu een aangenaam klimaat en de nieuwe bodem geeft een helder uitstraling.

Elke vierde zaterdag van de maand komt in de hal aan de Hoogeveenseweg een groot aantal standhouders hun spullen te koop aanbieden. De koopwaar bestaat uit een grote variatie aan gebruikte, overjarige of antieke spullen, maar ook curiosa en hebbedingetjes zijn er volop te vinden. Ook verzamelaars vinden hier dikwijls iets van hun gading. Kenmerkend is de gezellige en gemoedelijke sfeer.

De organisatie is geheel in handen van vrijwilligers van manege de Diamanthal. De markt duurt van 08.00 tot 13.00 uur. De entree bedraagt een euro, kinderen mogen gratis naar binnen. Rond de hallen is een ruime gratis parkeergelegenheid. Voor meer informatie kun je kijken op www.diamanthal.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.